04 april 2012

Geel is hot!

Met Pasen in aantocht kun je er bijna niet meer omheen. Overal zie je geel! Geel is hot! waarom? Omdat het warm is, je vrolijk maakt, het pit geeft aan je muur of aan je interieur. Geel is een tijdje weggeweest en ik weet zeker dat het 't de kleur voor je interieur gaat worden. Hoe ik dit weet; ik voel het al een tijdje aankomen, net zoals de kleur koper. Het heeft te maken met wat ik dagelijks zie in tijdschriftten, blogs, het modebeeld e.d. Mijn ervaring leert mij dat mijn voorgevoel meestal juist is.
Geel, ofwel je bent er gek van, of juist helemaal niet. Het is geen gemakkelijk kleur om in je interieur te verwerken, maar met de juiste combinatie moet het lukken. Hoe gebruik je nu geel in je interieur? Geel combineert goed met hout, wit en grijstinten. Voor meer een mannelijk gevoel kies dan voor de combinatie met zwart of jeansblauw. Groen of paars doen het ook goed met geel. Kies voor kleine accenten zoals kussens, stoelen en accessoires of schilder één muur geel. Een mooie kast ervoor en deze springt er dan echt uit. Hieronder prachtige foto's van geel in je interieur! Geel kan geweldig zijn.
3 opmerkingen:

 1. Het is absoluut niet mijn kleur....een beetje OKER kan ik nog weerstaan maar verder ook niet.
  Leuk blog...ben daarom ook volger geworden.
  Ik wens je fijne Paasdagen & lieve groetjes,
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sylvia, altijd leuk een nieuwe volger.
   Geel is ook niet mijn kleur, vooral niet in een woonkamer. Maar gelukkig is er voor elk wat wils! Geef mij maar de poederkleuren, en met name de vergrijsde tinten.

   Geniet van de paasdagen!
   Groetjes Linda

   Verwijderen
  2. Welke foto bedoel je...ik begrijp het niet!!!
   Wat ook zo leuk is ...ik ben geboren in Hellevoetsluis...maar wonen al 20 jaar op flakkee!!!!

   Verwijderen